Griekse les: gevorderden niveau

Als gevorderde student aan de Griekse School ALFA zult u de Griekse grammatica en zinsbouw volledig te beheersen. In de laatste fase als student zult u in staat zijn om authentieke Griekse teksten met oplopende moeilijkheidsgraad te lezen, met als voornaamste doel het verrijken van de woordenschat en oefenen in het gebruik van bepaalde taalkundige structuren door middel van maatschappelijke vraagstukken. Daarnaast wordt u uitgedaagd om kijk- en luisterfragmenten van de Griekse radio tv-shows te begrijpen en hierover uw mening te geven in het Grieks. Communicatie wordt nu op een normaal gesprekstempo gevoerd. 

Voor het gevorderden niveau gebruik ik de Griekse methode: Ελληνικά Γ.

Elke les bevat teksten, luister fragmenten, Griekse grammatica in het Nederlands en af en toe Griekse muziek en Griekse tv -serie als oefenmateriaal. Het oefenmateriaal, de Griekse grammatica en de vertaling van elke tekst krijg u per e-mail toegezonden.

Bent u geïnteresseerd naar het studieplan van de Griekse school ALFA  of wilt u vrijblijvend een afspraak maken om meer informatie te verkrijgen over hoe de lessen zijn georganiseerd?  

Stuur dan een e-mail naar: stathispapaloukas@gmail.com

%d bloggers liken dit: