Waarom Grieks

Grieks leren is leuk!

Stel u voor, dat u tijdens uw vakantie in Griekenland gesprekken kunt voeren met de lokale Griekse bevolking, dat u  in een restaurant in het Grieks kunt bestellen en dat u over uw favoriete onderwerpen in de Griekse kranten en tijdschriften kunt lezen. En niet te vergeten, een cursus Grieks zal u een stap dichterbij brengen om echt contact te maken met uw Griekse vrienden en kennissen.

Waarom Grieks bij de Griekse School ALFA

Vele andere cursisten gingen u al voor bij de Griekse School ALFA, hieronder vindt u enkele redenen waarom zij mijn school adviseren.

Griekse Cultuur

De cursus onderscheidt zich doordat er naast de besproken taalaspecten we ook zullen praten over de Griekse cultuur. Voornamelijk, de overeenkomsten tussen de Nederlandse en de Griekse cultuur komen aan bod. Zo leert u naast de Griekse taal leert ook over de vele  veelzijdige Griekse gewoontes.

Voor iedereen

Elke les bevat tekst vertaald in het Nederlands, een woordenlijst Grieks–Nederlands en verschillende luister-, muziek- en videofragmenten als oefenmateriaal. Daarnaast wordt er in iedere les een onderwerp uit de Griekse grammatica behandeld. De Griekse School ALFA biedt u alle hulpmiddelen om de Griekse taal volledig onder de knie te krijgen.

De cursus is ontwikkeld voor mensen zonder enige voorkennis tot degenen die hun Grieks willen verbeteren en verder ontwikkelen. 

%d bloggers liken dit: