Algemeen

Docent

Mijn naam is Stathis Papaloukas. Ik ben geboren in Griekenland en geef al meer dan 10 jaar Griekse les. Lees meer over: Stathis Papaloukas.

Locatie en Griekse les online les via Facebook en Skype

Ik geef les in mijn leslokaal aan huis in Heeswijk-Dinther. Mocht Heeswijk-Dinther te ver reizen zijn voor u, kunt u bij mij ook lessen volgen via Skype of Facebook.

Lesmateriaal

Voor mijn lessen gebruik ik originele Griekse lesmethodes. De lessen zijn vanuit het Grieks vertaal naar het Nederlands en zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en ver gevorderden. Voor de Griekse conversatieles gebruik ik mijn eigen samengestelde materiaal. Voor meer informaties kunt u kijken in het Griekse les overzicht. 

Aanmelding

Wilt u zich aanmelden of meer informatie over de Griekse cursus?  Stuur dan een e-mail naar: stathispapaloukas @gmail.com

U kunt, uiteraard, vrijblijvend een afspraak maken om verder te kijken hoe de lessen zijn georganiseerd of aanmelden voor een gratis proefles.

Intake

Voor alle cursussen (behalve voor beginners) wordt bij nieuwe cursisten een gratis intakegesprek afgenomen om het niveau van de taalkennis te bepalen. In afstemming met cursist wordt het juiste niveau bepaald.

Cursusgeld

Lees meer over het cursusgeld op: lestarief.

%d bloggers liken dit: