Vakantiecursus Grieks

Grieks leren spreken

Gaat u op vakantie naar Griekenland en wilt u daar graag op een gemakkelijke manier in contact komen met de lokale bevolking?

De vakantiecursus Grieks is bedoeld voor hen die voorbereid op vakantie naar Griekenland willen gaan. U maakt op een ontspannen wijze kennis met de basiselementen van de Griekse taal, cultuur en gewoonten. Elke les bestaat uit een tekst met een dialoog en een geluidfragment. Waar u zich ook bevindt, in de trein, auto of op het strand, u kunt stap voor stap Grieks leren, door te luisteren naar de geluidsfragmenten op uw telefoon en deze ter plekke te kunnen oefenen.  Door regelmatig de oefenfragmenten te beluisteren en de tekst hardop uit te spreken, leert u op een actieve en efficiënte manier de basis van de Griekse taal te leren verstaan en te spreken.
De leerstof is eenvoudig en praktisch en daarnaast geheel gericht op het gebruik van de taal in de praktijk als toerist. Het is onder verdeeld in verschillende thema’s, zoals: begroeten, voorstellen, boodschappen doen, winkelen, familie, dineren, de weg vragen, ect. We gaan tijdens deze cursus niet in op ingewikkelde grammaticale constructies, maar leggen de nadruk op het uitbreiden van uw woordenschat en verbeteren van uw Griekse uitspraak.

%d bloggers liken dit: